Na ontmaskering van Vlinder: Anouk Matton niet mals voor 'The Masked Singer' TV en Radio
TV en Radio

Na ontmaskering van Vlinder: Anouk Matton niet mals voor 'The Masked Singer'

Na ontmaskering van Vlinder: Anouk Matton niet mals voor 'The Masked Singer'

Twee weken geleden werd Anouk Matton ontmaskerd in ‘The Masked Singer’. De dj moet nog wat kwijt over die snelle uitschakeling, want volgens haar kan dat wel eens aan haar kostuum gelegen hebben.

In de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’ moest helaas Vlinder naar huis vertrekken. Niemand minder dan Anouk Matton zat in dat pak. “Ik moet wel zeggen, ik was wel teleurgesteld om er eigenlijk na de vierde aflevering al uit te liggen en ontmaskerd te zijn”, geeft ze toe aan Het Laatste Nieuws.

Anouk werd al redelijk snel door veel kijkers herkend. “Ik zal een herkenbare stem hebben, zeker?”, zegt al lachend. Al kan het ook zijn dat de kijkers de dj herkenden in Vlinder. “Ik was superblij met mijn pak, maar ik vond ook wel… Die had lange blonde haren en zag er gewoon mijn magere benen in”, legt ze uit.

“Dus het gaf wel wat veel weg vond ik zelf”, aldus Anouk. Toch heeft ze helemaal geen spijt van haar deelname. Het was een ideale kans om haar zangkunsten aan Vlaanderen te tonen en nu heeft ze weeral leuk nieuws. Zo heeft ze vandaag haar eerste Nederlandstalige single ‘Neem ik je mee’ uitgebracht.

Populair

Laatste nieuws