'Temptation'-Megan doet mannenharten op hol slaan met haar goedgevulde boezem sexy
sexy

'Temptation'-Megan doet mannenharten op hol slaan met haar goedgevulde boezem

'Temptation'-Megan doet mannenharten op hol slaan met haar goedgevulde boezem

Megan Desaever lokt op Instagram opnieuw heel wat reacties uit met een gewaagde foto. De realityster laat wel erg diep in haar boezem kijken en dat kunnen haar fans duidelijk smaken.

Megan Desaever was amper 18 jaar oud toen ze in 2018 deelnam aan ‘Temptation Island’. Het realityprogramma heeft ervoor gezorgd dat ze bijzonder populair is geworden op sociale media. Megan heeft intussen zo’n 178.000 volgers op Instagram en die trakteert ze geregeld op een pikant kiekje.

Sinds de belasting-heisa vertoeft Megan in de Verenigde Arabische Emiraten. In Dubai geniet ze als single volop van zon, zee en strand. Het ‘Temptation Island’-gezicht poseert op haar nieuw kiekje aan het zwembad en ze trekt meteen alle aandacht met haar diep uitgesneden decolleté.

Haar volgers denken allemaal hetzelfde over dit uitdagende plaatje. Zo vinden ze dat Megan er weer geweldig uitziet en dat laten ze maar al te graag aan haar weten. “Prachtige dame”, “Babe”, "Mooi mooi", “Beauty”, "Wauw, mooie meid" en “Knapperd”, klinkt het meermaals in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws