MNM-dj Sander Gillis neemt plots pijnlijk afscheid: "Alles gedaan wat ik kon" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

MNM-dj Sander Gillis neemt plots pijnlijk afscheid: "Alles gedaan wat ik kon"

MNM-dj Sander Gillis neemt plots pijnlijk afscheid: "Alles gedaan wat ik kon"

Sander Gillis heeft een moeilijk besluit genomen. Na meer dan tien jaar stopt de radiopresentator als Ketnetwrapper. Dat jammerlijke nieuws maakte hij zelf bekend op MNM.

Slecht nieuws voor de Ketnetters: Sander Gillis geeft er de brui aan. Op vrijdag 31 maart zwaait hij Ketnet na meer dan tien jaar definitief uit. Een record, want niemand heeft als Ketnetwrapper zoveel jaren op de teller staan. “Het leuke aan Ketnet is dat er zoveel dingen zijn die onder de noemer vallen. Je kan meespelen in een serie, acteren in een musical, liveprogramma’s maken…”, steekt de MNM-dj van wal. “Al die afwisseling zorgt ervoor dat je voldoening uit je job haalt. Maar op dat vlak heb ik Ketnet nu wel een beetje uitgespeeld.”

“Ik heb min of meer alles gedaan wat je kan doen”, moet Sander besluiten. Stoppen was dus de enige optie. Een pijnlijk afscheid, maar daar stopt zijn carrière niet. De presentator blijft natuurlijk aan de slag bij MNM. “Maar ik hoop dat daar dus nog een tv-luik aan blijft plakken. Ik heb altijd de combinatie van radio en tv heel tof gevonden”, droomt hij luidop. “Ik ga nog een rubriek maken voor ‘Iedereen beroemd’ en daarna zien we nog wel.”

Of er een opvolger komt voor Sander, is momenteel nog niet duidelijk. “Maar er komt alvast geen nieuwe zoektocht”, kan hij wel al bevestigen. “Al gaat Ketnet wel de ogen open houden voor nieuw jong talent. Zoals ze dat altijd doen”, aldus de bijna ex-Ketnerwrapper.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws