Radiopresentatrice Nasrien Cnops deelt slecht nieuws over zwangerschap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Radiopresentatrice Nasrien Cnops deelt slecht nieuws over zwangerschap

Radiopresentatrice Nasrien Cnops deelt slecht nieuws over zwangerschap

NRJ-presentatrice Nasrien Cnops, die we vooral leerden kennen als sidekick van Peter Van de Veire op MNM, wordt binnenkort voor de tweede keer mama. Dat fantastische nieuws maakte de radio-dj begin dit jaar bekend op sociale media. Maar helaas verloopt haar tweede zwangerschap niet van een leien dakje.

Nasrien Cnops is momenteel in verwachting van haar tweede kindje. Met haar partner Gunther heeft de NRJ-stem al een dochtertje, Aren, van anderhalf jaar oud. Intussen maakten de ouders bekend dat zij er een kleine zus bij krijgt. De 34-jarige radiopresentatrice is momenteel 24 weken ver, dus zal normaal gezien eind juni bevallen van haar tweede dochtertje.

Helaas laat Nasriens gezondheid haar nu wat in de steek. “Het is hier een beetje stilletjes, want ik heb heel veel last van lage rugpijn en harde buiken”, laat de radiostem weten op Instagram. “Dus nu even een badje nemen en dan hopen dat ik minder last krijg. Gelukkig kan ik het de komende dagen wat rustiger aan doen.” Maar ook de misselijkheid speelt haar parten. “Al heel de zwangerschap misselijk, maar de laatste dagen is het weer net zoals in het begin”, klinkt het niet al te positief.

“Aversie van bepaalde voeding, buikpijn, krampen…”, somt ze op. En dat de kleine Aren het moeilijk heeft om te slapen, maakt het er niet gemakkelijker op. “Dat deze knikkeboller na een paar pogingen nog steeds niet wil slapen, helpt natuurlijk niet echt. En ik zei vanmiddag nog dat ik zo moe was dat ik drie dagen moest slapen. Wat een grap”, lacht Nasrien. “Maar de baby is gezond”, stelt de radiopresentatrice haar volgers wel gerust.

Radiopresentatrice Nasrien Cnops deelt slecht nieuws over zwangerschap

Bron: Instagram Stories

Radiopresentatrice Nasrien Cnops deelt slecht nieuws over zwangerschap
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws