Nieuwkomer Thomas Cammaert (Bas) verklapt nu al meer over rol in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Nieuwkomer Thomas Cammaert (Bas) verklapt nu al meer over rol in 'Familie'

Nieuwkomer Thomas Cammaert (Bas) verklapt nu al meer over rol in 'Familie'

Familie’ is opnieuw een acteur rijker. Na Maureen Vanherberghen (inspecteur Kennis), Loes Van den Heuvel (Karin) en Brik Van Dyck (Eddy) mochten de kijkers ook Thomas Cammaert verwelkomen in hun favoriete soap. Hij kruipt in de huid van Bas. En daar kan de acteur nu al het een en ander over verklappen.

Problemen op komst in ‘Familie’. Er is namelijk ene Bas Vermeulen opgedoken in de soap. Die rol word vertolkt door Thomas Cammaert, een Vlaamse acteur die vooral in Nederland carrière heeft gemaakt. De bierbrouwer lijkt op het eerste gezicht een sympathieke kerel, maar niets is wat het lijkt.

“Bas is een geslaagd zakenman met een grote brouwerij en een nog grotere ambitie om zijn producten internationaal te lanceren”, vertelt het nieuwe ‘Familie’-gezicht in TV-Familie. “Hij leerde Niko (Jo Hens) kennen en denkt dat die hem daarbij nuttig kan zijn. Bas wil Niko inlijven en duldt geen ‘nee’ als antwoord. Hij is zo’n type dat onvriendelijk en zelfs een ettertje kan zijn als hij op tegenstand stuit”, vertelt Thomas over zijn personage Bas.

Al snel zal blijken dat we met een echte pitbull te maken hebben. “Jazeker. En Niko lijkt een makkelijke prooi”, klink het. “Hij voelt zich gevleid door de complimenten van Bas, en wordt getriggerd door hoe Bas in het leven staat. Die laat beslissingen soms afhangen van kop of munt. En dat vindt Niko interessant”, aldus de acteur. Dat belooft nog spannend te worden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws