Hoelang blijft nieuwkomer Bas in 'Familie'? Thomas Cammaert verklapt antwoord TV en Radio
TV en Radio

Hoelang blijft nieuwkomer Bas in 'Familie'? Thomas Cammaert verklapt antwoord

Hoelang blijft nieuwkomer Bas in 'Familie'? Thomas Cammaert verklapt antwoord

De trouwe ‘Familie’-kijker mocht alweer een nieuw gezicht verwelkomen in hun favoriete soap. Acteur Thomas Cammaert kruipt er in de huid van Bas Vermeulen, het nieuwe “ettertje” in de reeks. Maar hoelang zal dit mooie liedje voor hem duren?

“Toen de ‘Familie’-makers een acteur zochten, stelde Jan Van den Bosch, die Zjef speelt, mij voor”, vertelt Thomas Cammaert in TV-Familie. “Hij kende mij, we zaten samen op de kunsthumaniora. Nadien verhuisde ik naar Amsterdam voor een opleiding aan de toneelschool. Ik woon en werk er nog steeds en daardoor verloren Jan en ik elkaar wat uit het oog. Maar duidelijk niet uit het hart!”

Thomas heeft deze kans met beide handen gegrepen. “Vlaanderen is altijd thuiskomen. Ik wil hier graag meer aan de bak en ‘Familie’ lijkt mij een uitgelezen kans”, denkt de soapacteur erover. “Die serie bolt al 32 jaar als een trein en ik vind het geweldig om daar ook eens op te zitten.” Hij neemt de rol van Bas Vermeulen voor zijn rekening. Op het eerste gezicht een sympathieke kerel, maar al snel blijkt dat hij een echte pitbull is.

“Een wolf in schaapskleren”, zoals Thomas zijn personage wel eens noemt. Maar hoelang zal hij meedraaien in de reeks? “Bas is een gastrol, maar zal toch een tijdje meegaan”, kan het nieuwe ‘Familie’-gezicht al verklappen. De acteur staat intussen al sinds vorig jaar op de set. “En ik beleef er veel lol. Ik vind het nu al jammer dat dit avontuur ooit zal stoppen”, klinkt het bij Thomas. “Maar ik heb de smaak te pakken en wil vaker in Vlaanderen werken. Ja, I’m back!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws