Zit Nathalie Meskens dan toch in 'The Masked Singer'? "Ze verzwijgt iets" TV en Radio
TV en Radio

Zit Nathalie Meskens dan toch in 'The Masked Singer'? "Ze verzwijgt iets"

Zit Nathalie Meskens dan toch in 'The Masked Singer'? "Ze verzwijgt iets"

Vanavond kunnen we opnieuw een aflevering van ‘The Masked Singer’ meepikken. Intussen zijn al vijf van de veertien pakken ontmaskerd. Nog negen deelnemers moeten hun ware gelaat laten zien. Zit Nathalie Meskens, die ook elk jaar wel eens genoemd wordt, misschien in een van de kostuums?

Nathalie Meskens lijkt van de aardbol verdwenen. Na ‘Beste Kijkers’, waarvan de laatste aflevering op 9 november 2022 uitgezonden werd, is op tv geen spoor meer van haar te bekken. Ook op privévlak blijft het verdacht stil. Sinds 18 november 2022 heeft de presentatrice niets meer op sociale media geplaatst, en dat terwijl ze daarvoor wel erg actief was. Fans maken zich grote zorgen.

Toch blijkt dat voor niets nodig. “In de wandelgangen valt te horen dat ze met een nieuw tv-project bezig is”, schrijft TV-Familie. Dat bevestigde Nathalie afgelopen zomer bovendien in HLN Showbits. Wanneer dat op de buis komt, is een groot vraagteken. Bronnen uit ‘het wereldje’ denken dat Nathalie eerst wat rust inlast om van haar gezin - haar grote liefde Nadim, hun dochtertje Lima (bijna 3 jaar) en zoontje Loé (1,5) - te genieten. Toch blijft haar afwezigheid vragen oproepen.

Niemand sluit namelijk uit dat Nathalie misschien een groot geheim met zich meedraagt. Een deelname aan ‘The Masked Singer’ bijvoorbeeld? Met zo'n geweldige zangstem zou een van de leading ladies van VTM daar in ieder geval op haar plaats zijn. Misschien blaast ze haar carrière daarmee wel nieuw leven in? Er blijven nog vier vrouwen over in de wedstrijd. Schuilt het VTM-gezicht misschien achter Foxy Lady, Mummie, Raaf of Kosmos? Dat komen we binnenkort te weten.

Is Nathalie Meskens Foxy Lady of Kosmos?, Bron: VTM

Zit Nathalie Meskens dan toch in 'The Masked Singer'? "Ze verzwijgt iets"

Populair

Laatste nieuws