-->

Eva Daeleman gaat uit kleren voor eerlijke foto: "Dit is mijn post-partumlijf"

Eva Daeleman gaat uit kleren voor eerlijke foto:
Vrijdag 10 Maart 2023 - 19:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Eind 2020 is Eva Daeleman troste mama geworden van haar eerste kindje. De voormalige omroepster en haar echtgenoot Stijn kregen een dochtertje, Moon. Op Instagram laat ze nu met een eerlijke foto zien hoe haar lichaam er nu, tweeënhalf jaar na de bevalling, uitziet.

Eva Daeleman, die bekend raakte als omroepster op Eén en sidekick van Peter Van de Veire op MNM, mag zich intussen al zo’n tweeënhalf jaar mama noemen van haar dochtertje Moon. In een lesje body positivity en zelfacceptatie zet ze nu haar lichaam in de kijker met een beeldschone lingeriefoto op Instagram. En dat speciaal voor Internationale Vrouwendag.

“Gelukkige Internationale Vrouwendag”, schreef de voormalige radiopresentatrice woensdag met een mooi gedichtje onder de foto. “Dat we niet moeten doen wat mannen doen, maar wel gezien worden voor wat wij bijdragen. Dag in en dag uit.” “Foto genomen door de geweldige Tine, die me mijn post-partumlijf leerde omarmen”, voegt Eva er nog aan toe.

De complimentjes blijven niet lang uit. “Beautiful”, “Zo mooi”, “Prachtige vrouw”, “Top, be happy”, “Je bent prachtig, lieve Eva”, “Jij prachtige en krachtige vrouw, je ben zo’n inspiratie” en “Wauw, Eva, wat een kracht”, juichen Eva’s volgers haar zelfliefde toe.

TAGS  I  Eva Daeleman