-->

Na hevige rugpijn: Frans Bauer moet alweer iets opvallends kwijt over gezondheid

Na hevige rugpijn: Frans Bauer moet alweer iets opvallends kwijt over gezondheid
Zaterdag 11 Maart 2023 - 08:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Eerder dit jaar kampte Frans Bauer met rugklachten omdat hij geveld werd door een lumbago. Nu heeft de zanger opnieuw iets opmerkelijks te zeggen over zijn gezondheid in het showbizzprogramma 'Play Café'.

In januari onthulde Frans Bauer dat hij hevige pijn in zijn onderrug had. “Ik tilde een gitaarversterker op. Je kan het met je pink optillen, zo licht weegt het. Maar toch moet ik daarbij een verkeerde beweging hebben gemaakt”, vertelde hij toen aan Dag Allemaal. Deze rugpijn bemoeilijkte zijn promotiecampagne voor zijn album en tournee.

“Het was even schrikken, maar ik ben er goed van afgekomen. Nu ben ik weer als nieuw en ik ben alweer aan het sporten”, zei Frans toen nog. En sindsdien heeft hij heel veel gesport. Binnenkort start zijn tournee en daar verklapt hij nu wat meer over in ‘Play Café’, want hij is in topvorm. “Ik sta scherp”, zegt de Nederlander al lachend.

“Ik ben de afgelopen maandan aan het trainen geweest”, verklapt hij. “Ik ben al twaalf kilo kwijt ondertussen, maar er moeten er nog acht af”, legt Frans uit. Hoe hij dat heeft gedaan? “Ik ben goed aan het sporten en goed op mijn eten aan het letten”, klinkt het. “Ik ben supergezond bezig”, besluit hij.

TAGS  I  Frans Bauer