"Damn": Liese Luwel uit 'Big Brother' maakt het bloedheet in sexy lingeriesetje sexy
sexy

"Damn": Liese Luwel uit 'Big Brother' maakt het bloedheet in sexy lingeriesetje

"Damn": Liese Luwel uit 'Big Brother' maakt het bloedheet in sexy lingeriesetje

Liese Luwel trakteert haar volgers op Instagram opnieuw op een pikant plaatje. Zo poseert ze voor de camera in zwarte lingerie en daar moeten haar fans meteen wat over kwijt.

Liese Luwel is bekend geworden door haar deelname aan het eerste seizoen van ‘Big Brother’. Ze schopte het tot de finale en eindigde toen op de derde plaats. Het realityprogramma heeft er ook voor gezorgd dat Liese erg populair is geworden op sociale media. Zo heeft ze zelfs meer dan 80.000 volgers op Instagram.

Dat betekent ook dat Liese soms aan de slag gaat als influencer en model. Zo verschijnt er op haar Instagrampagina geregeld een gewaagd kiekje in lingerie. Deze keer showt de ‘Big Brother’-ster een zwart lingeriesetje van het lingeriemerk Etam. Ze toont heel wat bloot en dat valt duidelijk in de smaak bij haar fans.

Zij laten namelijk allemaal aan Liese weten dat ze er geweldig uitziet. “Heet”, “Heerlijk”, “Hmm”, “Prachtige foto”, “Wauw, kanjer”, “Sexy”, “Knappe vrouw”, “Damn girl”, “Ja hallo”, “Wat een natuurlijk knappe dame ben jij”, “Bom”, “Beauty”, “Wat een mooie foto” en “Jawadde”, klinkt het in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws