Ann Van den Broeck schrikt in strijd tegen kanker: "Moet hiermee leren leven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ann Van den Broeck schrikt in strijd tegen kanker: "Moet hiermee leren leven"

Ann Van den Broeck schrikt in strijd tegen kanker: "Moet hiermee leren leven"

Afgelopen zomer werd borstkanker vastgesteld bij Ann Van den Broeck. Intussen is de musicalactrice volop aan het herstellen. Er is geen zieke cel meer in haar lijf te bespeuren. Momenteel krijgt Ann hormoontherapie en zet ze steeds meer stappen in de goede richting.

Ann Van den Broeck heeft zelfs een van de zeven rollen beet in de nieuwe theaterversie van ‘Calendar Girls’, een voorstelling waarin de actrices uit de kleren gaan in de strijd tegen leukemie. Opvallend, want de musicalactrice is zelf nog volop aan het herstellen van borstkanker. Voor het eerst zal Ann het podium dus weer betreden. “Ik heb even getwijfeld, maar ik voel me op dit moment best wel oké”, besluit ze in Het Laatste Nieuws.

“Ik ben gestart met hormoontherapie en dat is weer even een pittigere periode met meer vermoeidheid, maar gelukkig heb ik niet veel last van andere bijwerkingen. Ik hoop dat het zo blijft”, vervolgt Ann. Toch stoot ze nog regelmatig nog tegen haar grenzen aan. “Al moet ik nog wat wennen aan mijn nieuwe lijf”, klinkt het. Bovendien heeft de actrice een halfjaar niet gesport, iets wat ze anders wel doet. “Dus ook mijn spieren en gewrichten moeten nu weer mee.”

Maar Ann zou Ann niet zijn als ze haar hoofd liet hangen. “Ik moet het gewoon leren omarmen. Maar elke dag gaan we vooruit”, klinkt ze zoals steeds positief. “Ik ben omringd door hele fijne vrouwen. Dit gaat heel veilig voelen”, weet de musicalactrice nu al zeker. “We hebben elkaar vandaag voor de eerste keer ontmoet, en ik weet nu al dat het fun gaat worden. Ik ga heel veel hebben aan hun positiviteit en gezelligheid.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws