Anouk Matton praat mond voorbij en geeft geheim over 'The Masked Singer' prijs TV en Radio
TV en Radio

Anouk Matton praat mond voorbij en geeft geheim over 'The Masked Singer' prijs

Anouk Matton praat mond voorbij en geeft geheim over 'The Masked Singer' prijs

Twee weken geleden werd Anouk Matton ontmaskerd in ‘The Masked Singer’. In de talkshow 'De Tafel van Vier' blikt ze nog even terug op deze unieke ervaring en de dj verklapt ook iets opmerkelijks over het VTM-programma.

In de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’ moest Vlinder helaas naar huis vertrekken. Anouk Matton gaf meteen na haar uitschakeling toe dat ze het heel jammer vond dat ze zo snel het programma al moest verlaten. Ook in ‘De Tafel van Vier’ vertelt ze nu dat ze teleurgesteld was.

“Niemand ziet die voorbereidingen en al die workshops. Als je dan maar twee nummers mag brengen dan is dat wel een teleurstelling”, klinkt het. Zo had ze bijvoorbeeld ook nog graag 'Vuurwerk' van Camille willen zingen in de show. Toch praat Anouk niet alleen openlijk over haar uitschakeling, ze onthult ook nog een geheim over het programma.

Zo vraagt Gert zich af of de dj al in het pak van Vlinder zat toen VTM de eerste filmpjes van de karakters deelde om hen voor te stellen. “Ben jij dat of stoppen ze daar iemand anders in?”, vraagt hij aan de blondine. “Oei, dat mag ik niet zeggen”, lacht Anouk. Toch bevestigt ze meteen daarna de vermoedens van Gert. “Da’s iemand anders”, verklapt ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws