Drie maanden na ontslag: Saartje Vandendriessche opnieuw verscheurd van verdriet Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Drie maanden na ontslag: Saartje Vandendriessche opnieuw verscheurd van verdriet

Drie maanden na ontslag: Saartje Vandendriessche opnieuw verscheurd van verdriet

Begin december kreeg Saartje Vandendriessche haar ontslagbrief voorgeschoteld bij de openbare omroep. Samen met Geena Lisa, Tomas De Soete en een vijftigtal andere werknemers werd ze door besparingen bij de VRT aan de deur gezet. Nu deelt de voormalige omroepster opnieuw slecht nieuws.

Saartje Vandendriessche bleef helaas niet gespaard bij de grote ontslagronde van de VRT. Toch liet de presentatrice het niet aan haar hart komen. “Wat ik nu ga doen? Deze vraag kreeg ik afgelopen week. Wel, ik blijf in de eerste plaats vooral lachen. En dan zien we wel weer”, liet ze een tijdje terug weten op Instagram. En toch gaat het helaas niet zo goed met de ex-omroepster.

“Ik lach maar ook niet helemaal”, schrijft Saartje nu op Instagram bij een foto van zichzelf. “Onder die lach zitten er twijfels, veel onrust en soms ook verdriet. Verdriet over ideeën die ik er niet doorkreeg, stukgelopen relaties en twijfels over welk pad ik moet bewandelen.

Van buiten oog ik krachtig, maar is er ook stevigheid van binnen? Vandaag pak ik dat vast en ben ik dankbaar voor de vrouwen in mijn leven die me de weg wijzen”, klinkt het speciaal voor Internationale Vrouwendag.

Saartjes volgers zijn er als de proppen bij om haar een hart onder de riem te steken. “Mooi en sterk, alles komt altijd goed”, “Naar voren kijken en blijven lopen”, “We vallen allemaal wel eens, maar je komt erdoor!”, “Eerlijk, ontwapenend, mooi en ongetwijfeld sterker dan je denkt”, “Jij inspirerende en krachtige vrouw! Zo mooi hoe jij je pad bewandelt!”, “Je bent de beste, vergeet dat niet” en “Je verdient alle geluk van de wereld”, luidt het in de comments.

Populair

Laatste nieuws