Opnames van 'Het Hoge Noorden' lopen volledig fout voor Annemie Struyf TV en Radio
TV en Radio

Opnames van 'Het Hoge Noorden' lopen volledig fout voor Annemie Struyf

Opnames van 'Het Hoge Noorden' lopen volledig fout voor Annemie Struyf

Het tweede seizoen van ‘Het Hoge Noorden' op Eén zit erop. Maar niet getreurd, er komt een vervolg. Presentatrice Annemie Struyf heeft haar reis naar Noorwegen gisteren ingezet voor de opnames van de nieuwe reeks. Maar dat verliep niet bepaald van een leien dakje.

Het derde seizoen belooft alvast even succesvol te worden als de eerste twee. Maar daarmee breit Annemie Struyf meteen ook een einde aan ‘Het Hoge Noorden’. “Het derde seizoen is het laatste seizoen. Maar ik vermoed dat ik ook daarna nog wel in Noorwegen zal komen”, maakte de presentatrice eerder nog bekend in Het Nieuwsblad. Gisteren is ze aan haar reis naar Noorwegen begonnen, maar dat heeft haar de nodige moeite gekost.

Met de nodige vertraging is Annemie er dan toch geraakt. “Hier zijn we weer, in Noorwegen, maar nog altijd niet op onze bestemming”, liet ze gisteren weten op Instagram. “Door de sneeuw in België kwamen we gisteren met (te)veel vertraging aan in Oslo. Dus zijn we ergens onderweg gestrand.” De presentatrice moest daarom om 4.30 uur uit haar bed om haar volgende vlucht te halen. Maar ook die liep vertraging op.

“Maar ook hier zitten we intussen al een hele tijd vast. Reden? De piloot is er nog niet. Hij zit ergens vast in de sneeuw, en geraakt niet op zijn werk”, klinkt het. Wachten was dus de boodschap. Intussen liet Annemie haar Instagramvolgers weten dat ze goed en wel aangekomen is in Noorwegen. Maar het blijft oppassen geblazen. “Net een aanrijding met een eland vermeden”, vertelt het ‘Het Hoge Noorden’-gezicht. Hopelijk verloopt de rest van de reis wel zoals gepland.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws