Laura uit 'Blind Getrouwd' lucht haar hart over plusouderschap: "Zo mooi gezegd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Laura uit 'Blind Getrouwd' lucht haar hart over plusouderschap: "Zo mooi gezegd"

Laura uit 'Blind Getrouwd' lucht haar hart over plusouderschap: "Zo mooi gezegd"

Laura Lieckens vond na haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’ de liefde bij Yorben. Sinds de twee samen zijn, is Laura ook de plusmama van Enthe. Op Instagram moet ze nu wat kwijt over het dochtertje van haar vriend.

Laura Lieckens is bekend geworden door ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Sonny, maar ze bleken uiteindelijk toch geen goede match te zijn. Een tijdje later maakte de blondine bekend dat ze samen is met Yorben, met wie ze vorige zomer ook een kindje kreeg. Samen hebben ze dus een zoontje Eben, maar Laura is ook de plusmama van Enthe.

Op haar Instagrampagina vertelt Laura nu wat meer over haar plusdochter. “Dag op dag twee jaar geleden ontmoette ik de belangrijkste vrouw van mijn leven”, begint ze. “Toen een kleuter van drieënhalf. Nu een madammetje dat weet wat ze wil. Wat ben ik trots om jouw plusmama te zijn”, klinkt het. Ze heeft bovendien ook nog een boodschap voor de ex-vriendin van Yorben. “Ook een pluim aan de mama van Enthe, die het toelaat dat ik er op alle vlakken voor Enthe kan zijn”, aldus Laura.

De moeder van Enthe reageert al snel op dit mooie bericht. “Knappe madammen. Ook voor jou een dikke pluim om mijn mama-liefde telkens een weekje perfect over te nemen”, schrijft ze. “Co-parenting done right”, “Zo mooi hoe jullie elkaar aanvullen", "Voorbeeld voor velen”, “Zo zie je maar dat het zo ook kan”, “Hartverwarmend mooi” en “Zo geweldig om te lezen dat dit nog bestaat”, reageren Laura’s volgers dan weer.

Populair

Laatste nieuws