Astrid Coppens deelt prachtige beelden van haar dochtertjes in de sneeuw: "Mooi" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Astrid Coppens deelt prachtige beelden van haar dochtertjes in de sneeuw: "Mooi"

Astrid Coppens deelt prachtige beelden van haar dochtertjes in de sneeuw: "Mooi"

Deze week hebben we in Vlaanderen opnieuw kunnen genieten van wat sneeuw. Ook Astrid Coppens, haar man Bram en hun twee kindjes trokken naar buiten en op Instagram post de mama nu een leuk filmpje van deze bijzondere dag.

Astrid Coppens is intussen al bijna tien jaar samen met Bram Coppens. In 2016 gaven ze elkaar nog het ja-woord op een tropisch eiland in de Caraïben en zo’n drie jaar later mochten ze hun eerste dochtertje Billie-Ray verwelkomen. In oktober 2022 heeft Billie-Ray een klein zusje gekregen: Joey-Lee.

Op Instagram deelt de fiere mama geregeld mooie kiekjes van haar kindjes, maar nu verrast ze haar volgers met een toffe video. Zo krijgen we Billie-Ray al spelend in de sneeuw te zien. Ook de kleine Joey-Lee, die in de kinderwagen ligt, duikt op in het filmpje. “Sneeuwpret”, schrijft Astrid erbij.

Met deze beelden doet ze duidelijk de harten van haar volgers smelten. “Zo schattig”, “Jij bent zo’n prachtmama”, “Een mooi gezin”, “Zalig”, “Mooi genieten van de sneeuw”, “Oh, wat een prachtig gezinnetje”, “Amai, wat een plezier”, “Koester die momenten”, “Wat leuk” en “Lief”, reageren zij onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws