Verrassing: Gustaph sleurt oude bekende mee het Songfestivalpodium op Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verrassing: Gustaph sleurt oude bekende mee het Songfestivalpodium op

Verrassing: Gustaph sleurt oude bekende mee het Songfestivalpodium op

De Belgische inzending voor het grote Eurovisiesongfestival in mei is intussen al twee maanden bekend. Gustaph doet in mei een gooi naar de overwinning met zijn ‘Because of you’. Vandaag loste hij de langverwachte videoclip van zijn hitsingle. En daarin zien we meteen een oude bekende opduiken.

Het is bijna zover. Over twee maanden verdedigt Gustaph onze driekleur op het Songfestival in Liverpool. Vandaag stuurde de zanger zijn videoclip voor ‘Because of you’ de wereld in. De videoclip bouwt verder op de visuals die we tijdens zijn act in de ‘Eurosong 2023’-finale konden zien.

We zien niet alleen verschillende dansers en drag queens alles op alles zetten, ook Gustaph en zijn backing vocals schitteren in de videoclip. En niemand minder dan zangeres Sandrine Van Handenhoven, die ooit zelf deelnam aan de preselecties voor het Songfestival, duikt op als achtergrondzangeres.

Sandrine gaat bovendien mee naar Liverpool als derde backing vocal. “Ze heeft ook op de plaat meegezongen”, vertelt Gustaph in de Radio2-ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’. “Voor de finale van ‘Eurosong 2023’ had ze een andere verplichting, maar we hadden aan elkaar beloofd: als ik zou doorgaan, dan gaat ze mee. En ze is haar belofte nagekomen.”

Gustaph vertegenwoordigt ons land in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival op donderdag 11 mei. Als hij doorstoot tot de finale, neemt hij op zaterdag 13 mei opnieuw het podium in.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws