Mag je Sander Gillis schrappen als verdachte voor Champignon? Hij verklapt meer TV en Radio
TV en Radio

Mag je Sander Gillis schrappen als verdachte voor Champignon? Hij verklapt meer

Mag je Sander Gillis schrappen als verdachte voor Champignon? Hij verklapt meer

Gisteren konden we de laatste aflevering van de tweede groep Masked Singers meepikken op VTM. Ook Foxy Lady, Tovenaar, Minotaurus en Hippo wisten een plekje in The Big Bang, waarin de top 8 deelnemers samensmelten, te bemachtigen. De rechte lijn naar de finale is ingezet.

Ook Leeuw, Mummie, Raaf en Champignon zijn zeker van hun plekje in die Big Bang. De identiteit van die laatste figuur blijft voor de speurders nog een groot mysterie. Bij de meeste kijkers staat Ketnetwrapper Sander Gillis helemaal bovenaan hun verdachtenlijstje. Het is te zeggen ex-Ketnetwrapper. Sander geeft er na meer dan tien jaar de brui aan.

“Die laatste dag gaat een emotionele worden. Al voelt het ook goed”, geeft hij toe in Gazet van Antwerpen. “Sander van Ketnet is mijn favoriete bijnaam, maar mensen gebruiken dat soms tegen je. Ik zie het als een nieuw begin in de media.” Misschien te beginnen als Champignon in ‘The Masked Singer’? “Sinds vorige week krijg ik die vraag belachelijk vaak”, lacht Sander. “Er was een hint over ‘Ave Maria’, een nummer dat ik in een funky versie breng in de musical ‘Robin Hood’.”

Verder houdt hij de lippen stijf op elkaar. Of hij effectief in het pak zit, is dus afwachten. Maar voorlopig is een overstap naar een andere zender nog niet aan de orde. “Ik blijf radio maken bij MNM met Laura Govaerts, en bij ‘Iedereen beroemd’ op Eén krijg ik een rubriek, die een afgeleide podcast krijgt”, legt het VRT-gezicht uit. De kans lijkt dus eerder klein dat hij achter Champignon schuilt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws