Zesde Masked Singer nu al ontmaskerd? "Hij moet wel Minotaurus zijn" TV en Radio
TV en Radio

Zesde Masked Singer nu al ontmaskerd? "Hij moet wel Minotaurus zijn"

Zesde Masked Singer nu al ontmaskerd? "Hij moet wel Minotaurus zijn"

Vanavond kunnen we genieten van de zesde aflevering van ‘The Masked Singer’ en komen we eindelijk te weten welke vier personages Mummie, Raaf, Champignon en Leeuw volgende week vergezellen. En wie moet vlak voor The Big Bang naar huis? Wordt dat Kosmos, Foxy Lady, Tovenaar, Hippo of Minotaurus?

Over die laatste bestaat allesbehalve eensgezindheid. Alex Agnew blijft bij de speurders en de kijkers thuis verdachte nummer één. Maar ook Jan Van Looveren wordt steeds vaker genoemd. “Maar de zang is de zang en daar heeft Jan een streepje voor op Alex”, schrijft de redactie van Het Laatste Nieuws. Ook zij bestempelen Jan tot topfavoriet voor Minotaurus.

Twee weken geleden blies Minotaurus iedereen omver met zijn klassieke versie van ‘All I Want’. Dat doet vele speurders thuis denken aan Jans optreden van ‘Caruso’ als eerbetoon aan zijn overleden zus. Twee druppels water het vocale werk van Minotaurus, vindt ook Het Laatste Nieuws. Via deze link kan je het optreden bekijken op YouTube.

Maar ook een hele reeks tips wijzen zijn richting uit. “De bodybuilder die als tip werd aangebracht verwijst uiteraard naar ‘de Joeri', het typetje uit de compleet gedateerde en foute reeks ‘M!LF’”, steekt Het Laatste Nieuws van wal. “De rode vlag en het stierengevecht wijzen naar ‘Toreador', het productiehuis dat destijds ‘Tragger Hippy', met o.a. Van Looveren in een hoofdrol maakte. En de clown? Die verwijst naar Bumbalu, een typetje uit ‘Bumba', met de stem van … Jan Van Looveren.”

Populair

Laatste nieuws