Na Vlinder: timmert ook zesde 'The Masked Singer'-afvaller aan zangcarrière? TV en Radio
TV en Radio

Na Vlinder: timmert ook zesde 'The Masked Singer'-afvaller aan zangcarrière?

Na Vlinder: timmert ook zesde 'The Masked Singer'-afvaller aan zangcarrière?

Gisteren werd de zesde Masked Singer ontmaskerd in de grootste entertainmentshow van Vlaanderen. Foxy Lady, Hippo, Tovenaar en Minotaurus wisten hun plekje in die felbegeerde Big Bang van volgende week te bemachtigen. Dat betekent helaas slecht nieuws voor Kosmos.

Alsof het in de sterren geschreven stond: Kosmos moest de show net voor de samensmelting met de andere groep verlaten. De maskers vielen gisteren voor de zesde keer af. Ze stond bij tv-kijkend Vlaanderen al een hele tijd bovenaan hun verdachtenlijstje en ja hoor, presentatrice Siska Schoeters kwam tevoorschijn uit het pak. Hoewel je het haar niet zou toegeven, was haar deelname ver buiten haar comfortzone.

“Ik heb echt lang getwijfeld, omdat ik niet durfde. Maar ik dacht: dit moet ik gewoon doen. En als ik het doe, doe ik het goed en geef ik álles”, klinkt het bij de zesde afvaller in Het Laatste Nieuws. En of ze het goed gedaan heeft. De speurders en kijkers thuis waren in ieder geval onder de indruk van Siska’s zangkunsten. Toch zal ze het muzikale pad niet verder bewandelen.

“Ik heb gemerkt dat alles zoveel leuker is als je het met enthousiasme doet en all the way gaat. Het was een heel positieve periode in mijn leven die ik altijd zal koesteren”, blikt Siska terug op haar avontuur. “Maar niemand moet zich zorgen maken: ik ga geen single uitbrengen. Ik blijf zingen, maar gewoon onder de douche”, lacht de tv- en radiopresentatrice. Niet zoals Anouk Matton (Vlinder) dus, die gisteren, twee weken na haar ontmaskering, haar eerste single ‘Neem ik je mee’ uitbracht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws