Niels Destadsbader zet goede vriendin Siska Schoeters voor hete vuren TV en Radio
TV en Radio

Niels Destadsbader zet goede vriendin Siska Schoeters voor hete vuren

Niels Destadsbader zet goede vriendin Siska Schoeters voor hete vuren

Niels Destadsbader en Siska Schoeters zijn de beste vrienden, dat is algemeen bekend. Extra moeilijk dus als je een groot geheim zoals een deelname aan ‘The Masked Singer’ probeert te verbergen. Zeker als je goede vriend en collega je meteen op het spoor is.

Vorig jaar was Niels Destadsbader zelf nog presentator van ‘The Masked Singer’. “Ik blijf dat natuurlijk een grote fan van het programma”, onderstreepte hij onlangs in Primo. Omdat hij zijn “kindje” miste, woonde hij zelfs enkele opnames bij. Extra stress dus voor Siska Schoeters, die vrijdagavond ontmaskerd werd als Kosmos. En die stress leek terecht. “Ondanks de geweldige kostuums meen ik een aantal mensen herkend te hebben, ja”, zei Niels in het weekblad.

“Echt waar! Ik heb ook onmiddellijk de Karen Damen-truc bovengehaald en de gemaskerde BV’s sms-berichten gestuurd om te zien hoe snel of traag ze reageerden”, lachte hij. En Siska was daar één van. “Bij de tweede show kwam Niels kijken en ik wist: die gaat mij sowieso herkennen”, klinkt het bij Kosmos in ‘Behind The Mask’. “We hebben al zoveel momenten samen doorgebracht in onze loges waarop ik waarschijnlijk ook wel eens aan het zingen was.”

“Pas een week na de opname kreeg ik ineens een bericht van Niels: ‘Ik ben naar ‘The Masked Singer’ geweest. En Kosmos, jij zou dat kunnen zijn. Ik kon uw postuur niet goed zien met dat spel rond u, maar dan kwamen ze met een tip’”, vertelt Siska. Het glas rode wijn natuurlijk, de hint die ook voor haar kinderen doorslaggevend was. Siska heeft namelijk een tatoeage van een rood wijntje op haar pols. “Ik ben er eigenlijk vrij zeker”, besloot Niels. Geen ontkomen meer aan dus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws