Siska Schoeters in problemen bij VRT na Masked Singer-deelname? Ze onthult meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Siska Schoeters in problemen bij VRT na Masked Singer-deelname? Ze onthult meer

Siska Schoeters in problemen bij VRT na Masked Singer-deelname? Ze onthult meer

Gisteren konden we de laatste ‘The Masked Singer’-aflevering voor The Big Bang meepikken op VTM. Net voor de samensmelting met de andere groep, moest Kosmos de show verlaten. Niemand minder dan Siska Schoeters, vaste waarde bij de VRT, kwam van achter het masker vandaan. Maar wat vindt de openbare oproep van haar optreden bij de concurrentie?

Het was een verrassing van jewelste: Siska Schoeters, een van de leading ladies van de openbare omroep, stond plots op het podium van het grootste kijkcijferkanon van VTM, de concurrerende zender. “Het was een heel positieve periode in mijn leven die ik altijd zal koesteren”, blikt Siska terug op haar avontuur in Het Laatste Nieuws. “Bedank VTM om mij er prachtig te doen uitzien. Dat zouden ze bij de VRT nooit toestaan”, grapt de presentatrice in ‘Behind The Mask’.

Maar daar heeft ze een punt. Niet alleen Jens Dendoncker was van zijn sokken geblazen dat er een VRT-gezicht in de wedstrijd zat. Ondanks dat Siska bij de kijkers thuis verdachte nummer één was, zaaide haar deelname toch verwarring. “Ik twijfel nog. Heeft zij geen exclusiviteitscontract bij de VRT?”, “Mag dat dan wel van de VRT?” en “Siska blijft een vast VRT-gezicht, ik begin haar toch uit te sluiten”, lazen we meermaals op Facebook nog voor haar ontmaskering.

Toch is dat blijkbaar geen enkel probleem. “Ik mocht, hoor”, benadrukte Siska gisteren meteen na haar ontmaskering. Goed nieuws dus voor de mensen die Jan Van Looveren verdenken voor Minotaurus of Danira Boukhriss Terkessidis voor Foxy Lady. Siska heeft bewezen dat we de VRT-gezichten duidelijk niet van ons lijstje moeten schrappen.

Kat Kerkhofs

Daar is trouwens ook Kat Kerkhofs het levende bewijs van. Het Play4-gezicht werd vorige week nog ontmaskerd als Soaperstar. “Ik werk voor de concurrerende zender, dat zou dus niet echt geapprecieerd worden”, zei de blondine eerder nog in Dag Allemaal toen naar een mogelijke deelname werd gepolst. Duidelijk een denkmantel, want ook Play4 moet groen licht gegeven hebben.

Kat Kerkhofs na haar ontmaskering als Soaperstar, Bron: VTM

Siska Schoeters in problemen bij VRT na Masked Singer-deelname? Ze onthult meer

Populair

Laatste nieuws