Zesde 'Masked Singer'-aflevering schept duidelijkheid: "Ik weet wie Hippo is" TV en Radio
TV en Radio

Zesde 'Masked Singer'-aflevering schept duidelijkheid: "Ik weet wie Hippo is"

Zesde 'Masked Singer'-aflevering schept duidelijkheid: "Ik weet wie Hippo is"

Gisteren kregen we een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’ te zien. Foxy Lady, Minotaurus, Tovenaar en Hippo stootten door naar The Big Bang van volgende week. De identiteit van die laatste figuur is misschien wel het grootste vraagteken van dit seizoen. Of weten de aandachtige speurders hem nu al te ontmaskeren?

Dat Hippo een man is, is intussen duidelijk én bevestigd door VTM. Ian Thomas, Jan Paternoster, James Cooke, Vincent Banić, Berre… zijn allemaal namen die de revue passeren. “Ik denk Jan Kooijman”, “Link met Amerika: Jan was samen met Dan Karaty jurylid in ‘So you think you can dance’”, “Overduidelijk: de tips naar ‘Dancing with the Stars’”, “Sowieso een danser” en “Ik herken zijn stem”, lezen we op Facebook.

“Wat stemtimbre betreft, zou acteur, danser en presentator Jan Kooijman een match kunnen zijn”, sluit ook de redactie van Het Laatste Nieuws zich daarbij aan. Vergelijken kan met zijn single ‘Neem Me Mee’ of zijn cover van ‘Fast Car’ op YouTube. “En dat matcht niet slecht.” Maar ook enkele tips blijven de vermoedens dat Jan Hippo is bevestigen.

“Kooijman komt op voor holebi- en zendercultuur, de pointes die hij maakt met Hippo zijn niet zo vreemd. Jan maakt deel uit van het Scapino ballet van Rotterdam”, somt Het Laatste Nieuws op. “De kleuren geel en groen verwijzen dan weer naar Cuba. Laat ‘Verliefd op Cuba' toch wel een romantische komedie zijn, met Jan Kooijman in een prettige rol…” Helemaal zeker ben je natuurlijk nooit. “Maar de kansen dat Jan Kooijman zich smijt als Hippo stijgen wel”, besluit de krant.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws