Wordt Sander Gillis binnenkort papa? MNM-presentator maakt groot nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wordt Sander Gillis binnenkort papa? MNM-presentator maakt groot nieuws bekend

Wordt Sander Gillis binnenkort papa? MNM-presentator maakt groot nieuws bekend

In 2020 raakte bekend dat Ketnetwrapper en MNM-dj Sander Gillis een koppel vormt met MNM-collega Cato Peeters. Ruim twee jaar later zijn de radiostemmen nog steeds even gelukkig samen. Zo gelukkig zelfs dat er straks een kleine Sander of Cato rondloopt?

“Wel, sinds kort is ze inderdaad mijn lief en het gaat supergoed tussen ons”, zei Sander eind 2020 in Story. “We zijn allebei heel gelukkig. Cato en ik hebben elkaar leren kennen bij MNM. Ons verhaal is eigenlijk al een tijdje bezig, in volle lockdown zijn we een koppel geworden. Misschien ook omdat we ons allebei wat eenzaam voelden.” Nu, meer dan twee jaar later, hebben de tortelduifjes zelfs grote toekomstplannen.

Zo zou Sander enorm graag papa willen worden. “Sowieso. Echt 100%”, vertelt de MNM-stem over zijn kinderwens in de podcast ’22 Minuten Stomme Vragen!’. “Weet je, je werkt voor Ketnet. Je ziet heel veel lieve kinderen, dus ik denk dat weinig wrappers geen kinderen willen”, denkt hij erover. “Ik denk dat, mocht het leven een videogame zijn, de hoofdverhaallijn sowieso was dat je ooit eens een kind moet opvoeden. Volgens mij is dat een deel van de life experience.”

Toch laat de kleine spruit nog even op zich wachten. “Ik denkt dat dat wel zal komen op een rustiger moment of zo”, besluit de radiopresentator. Maar dan bedenkt hij zich: “maar het is wel vrij rustig vanaf nu, besef ik.” Sander stopt namelijk na tien jaar als Ketnetwrapper. Dit is misschien wel het ideale moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws