"Sterke vrouw": zieke Ann Van den Broeck deelt eerlijke foto zonder pruik Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Sterke vrouw": zieke Ann Van den Broeck deelt eerlijke foto zonder pruik

"Sterke vrouw": zieke Ann Van den Broeck deelt eerlijke foto zonder pruik

Ann Van den Broeck is momenteel volop aan het revalideren van borstkanker. De behandelingen hebben aangeslagen, nu rest haar nog zeven jaar lang hormoontherapie. Maar de musicalactrice ziet de toekomst duidelijk rooskleurig in. Stilaan durft ze haar pruik zelfs achterwege te laten.

“Goeiemorgen”, schrijft Ann Van den Broeck op Instagram. De musicalactrice neemt even de tijd om alle lotgenoten een hart onder de riem te steken. “Aan de lotgenoten onder ons: revalideren, omarmen, plaatskes geven aan van alles en nog wat… Kan pittig zijn he? Weet dat je niet alleen bent”, moedigt ze iedereen aan.

Daarbij deelt Ann een eerlijke foto van haar kapsel. Haar pruik laat ze even achterwege. Ze voelt zich duidelijk al een pak beter in haar vel. “Wat ben ik blij dat ik af en toe de lente voel kriebelen. Tijd om mijn pruikje aan de kant te leggen?”, vraagt de actrice zich af. “Bijna klaar voor” en “Stap voor stap”, voegt ze er als haar eeuwig positieve zelve aan toe.

“Doen!”, moedigt Evi Hanssen haar aan. “Prachtige vrouw. Mét, maar zeker ook zonder pruik”, vindt VRT-nieuwsanker Goedele Wachters. “Wat zie je er stralend uit, doen!”, “Doen waar je je goed bij voelt”, “Supermooi zonder pruik”, “Prachtige vrouw met elk kapsel”, “Wauw, je blijft zo’n knappe en sterke vrouw” en We kunnen alleen maar van u leren”, willen Anns volgers nog kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws