-->

Na moeilijkheden: Monique Westenberg heeft prachtige boodschap voor André Hazes

Na moeilijkheden: Monique Westenberg heeft prachtige boodschap voor André Hazes
Maandag 13 Maart 2023 - 09:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Dit weekend stond André Hazes opnieuw voor de eerste keer op het podium sinds 2021. De zanger kampte toen met verschillende problemen, maar nu is hij terug. Monique Westenberg is supertrots op hem en daarom deelt zij een mooi bericht op Instagram.

Dit weekend vonden de eerste twee shows van de concertreeks ‘Holland Zingt Hazes’ plaats in de Amsterdamse Ziggo Dome. Tijdens deze shows zingen verschillende bekende artiesten nummers van André Hazes senior. Ook zijn zoon, André Hazes junior, maakte zijn langverwachte comeback. Het was sinds september 2021 geleden dat hij nog eens een optreden gaf.

De zanger stond een hele tijd niet op het podium doordat hij onder andere een burn-out had en worstelde met een alcohol- en drugsverslaving. Op haar Instagrampagina heeft Monique Westenberg nu mooie woorden voor André. “Na anderhalf jaar geen podium, geen publiek, geen stress en geen drank is daar het moment waar hij de afgelopen maanden mentaal keihard naar toe heeft geleefd en gewerkt”, schrijft ze.

“Dit keer zonder stress, maar met gezonde spanning en uitkijkend naar het publiek en het applaus dat hij zo gemist heeft. Helder in het koppie en met een stem beter dan ooit”, aldus Monique. “Waar hij voorheen al dagen niet te harden was en er tegenop keek als een gek, heeft dat nu plaats gemaakt voor kalmte, plezier en enthousiasme”, gaat ze verder.  “Ik ben fucking trots op deze gozer”, besluit ze. André moet meteen iets kwijt over dit bericht. “Ik houd van jou, schat”, reageert hij.

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg