Een patissier, slager én grote verrassing: dit zijn de kandidaten van 'De Mol' TV en Radio
TV en Radio

Een patissier, slager én grote verrassing: dit zijn de kandidaten van 'De Mol'

Een patissier, slager én grote verrassing: dit zijn de kandidaten van 'De Mol'

Zondag is het eindelijk zover. Op 19 maart gaat het langverwachte elfde seizoen van ‘De Mol’ van start. Gisterenavond maakte Gilles De Coster de tien nieuwe kandidaten bekend in ‘Café De Mol’. Het is te zeggen, de negen nieuwe kandidaten.

De zoektocht naar ‘De Mol’ kan beginnen. Dat Gilles De Coster dit jaar voet aan grond zet in het Amerikaanse Arizona met tien onbekende Vlamingen, was al een tijdje bekend. Wie die mensen zijn, kondigde de presentator gisterenavond aan. De eerste is de 26-jarige advocate Samya uit Zaventem. Ook uit Zaventem is Toos, een 27-jarige schrijnwerker. De jeugd is dit jaar in de meerderheid.

Ook Ruben, de 22-jarige patissier uit Nijlen, en de 27-jarige Lancelot, vastgoedmakelaar uit Antwerpen, vervoegen de groep. Gevolgd door Comfort (32), student-gynaecoloog en moeder uit Jette, Lieselot (32), slager uit Rollegem-Kapelle en de tweetalige Leïla (34), antropologe uit Bambrugge. De laatste twee kandidaten zijn twee leerkrachten: de 42-jarige leerkracht aardrijkskunde, Thomas uit Kortrijk, en de 58-jarige docente wiskunde, Conny uit Bonheiden. Maar wie kan tellen, merkt dat ze dit jaar met negen starten.

Eentje minder dan normaal dus. Met die tiende kandidaat is iets speciaals aan de hand. Die krijgt een speciale taak toegewezen. Wie dat is en wat zijn of haar rol is in de reeks, weten we uiteraard nog niet. Misschien kan jij het raden? De trailer ziet er alvast veelbelovend uit.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws