-->

Zijn André Hazes en Monique Westenberg terug samen? Zanger schept duidelijkheid

Zijn André Hazes en Monique Westenberg terug samen? Zanger schept duidelijkheid
Maandag 13 Maart 2023 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Hobbelig. Zo kan je het liefdesparcours van André Hazes en Monique Westenberg wel noemen. Al een hele tijd wordt er gespeculeerd dat de twee terug samen zouden zijn, maar nu zegt de zanger ook eindelijk zelf waar het op staat. Zo plaatst hij een opvallende boodschap op sociale media.

André Hazes en Monique Westenberg vormden voor het eerst een koppel in 2014. Zo’n twee jaar later kregen ze samen hun zoontje Dré, maar helaas gingen ze in 2018 voor het eerst uit elkaar. Sindsdien heeft de Nederlandse zanger verschillende andere vriendinnetjes gehad, maar ook met Monique probeerde hij het nog enkele keren opnieuw. In 2020 hadden ze zich zelfs nog verloofd.

Een turbulente relatie dus, maar de twee zouden nu terug officieel samen zijn. Dat gerucht ging al langer de ronde, maar nu bevestigt André dat ook op Instagram. “Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende”, schrijft hij onder een intieme kusfoto van hun tweetjes. “Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde”, gaat hij verder.

“Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapje tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof”, klinkt het dankbaar. “Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden”, besluit André. “Ik ben je rots, jij bent mijn ster”, schrijft Monique in de comments onder deze mooie post.

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg