Mathias Coppens maakt schattig nieuws bekend over zoontje Gust: "Nu al?!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathias Coppens maakt schattig nieuws bekend over zoontje Gust: "Nu al?!"

Mathias Coppens maakt schattig nieuws bekend over zoontje Gust: "Nu al?!"

Mathias Coppens’ leven is sinds een paar maanden een pak rijker geworden. Net voor kerst mochten de televisiepresentator en zijn vriendin Linn Trappeniers hun zoontje verwelkomen. Maar ook nu heeft de trotse papa iets te vieren.

Op 19 december mocht het koppeltje hun eerste kindje samen verwelkomen. Ze kregen een zoontje, dat luistert naar de naam Gust. Net voor het nieuwe jaar begon, mocht Mathias dus voor de derde keer papa worden. Daarvoor had hij al twee kindjes uit een vorige relatie, zijn zoon Marcel en dochter Lowis.

Nu stelt de presentator de kleine spruit opnieuw voor op sociale media voor een bijzondere gelegenheid. Gust is namelijk al 12 weken in Linn en Mathias’ levens. De kersverse ouders staan ervan versteld hoe snel het wel niet gaat. “Wajoo mannen, ik ben dan 12 weken, hé”, schrijft Gusts papa stomverbaasd op Instagram. “Een pintje voor de Gukke”, grapt hij. Daarbij deelt hij een prachtige foto van zijn zoontje dat zijn vingertje in de lucht houdt.

Mathias doet alle harten van zijn volgers in een mum van tijd smelten. “Maar zo cute”, “Schoon ventje”, “Prachtig kindje”, “Wat een flink kereltje”, “Zo’n dotje”, “Schattig”, “Nu al 12 weken?! Dat is gek” en “Zo groot al”, reageren ook zij onder de indruk. Ook Niels Destadsbader is duidelijk fan van de kleine Gust.

Populair

Laatste nieuws