-->

André Hazes spreekt zich uit over de rechtszaak tussen Roxeanne en moeder Rachel

André Hazes spreekt zich uit over de rechtszaak tussen Roxeanne en moeder Rachel
Dinsdag 14 Maart 2023 - 10:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

André Hazes stond afgelopen weekend op het podium van ‘Holland Zingt Hazes’. Backstage praatte hij niet alleen over zijn langverwachte comeback, maar ook over de familieruzie over de erfenis van André Hazes senior.

Vrijdag en zaterdag vonden de eerste shows van ‘Holland Zingt Hazes’ plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ook André Hazes tekende present, net zoals zijn moeder Rachel. André trad niet alleen voor het eerst sinds 2021 op, hij moest ook nog wat kwijt over de rechtszaak tussen zijn moeder en zus Roxeanne.

Roxeanne en Rachel liggen nog steeds met elkaar in de clinch door de erfenis van André Hazes senior. Echter blijkt de Nederlandse zanger daar niet zo van wakker te liggen. “Om heel eerlijk te zijn: mijn moeder liep hier vandaag over de gang en ze heeft een nieuwe auto gekocht en het eerste dat ik tegen haar zei: ‘Ik hoop wel dat je dat van jouw deel van de erfenis hebt gekocht’”, vertelde hij aan het Algemeen Dagblad.

André gebruikt dus een vlaagje humor om met deze familievete om te gaan. “Dat is ook echt dé manier voor mij. Ik zit er nog steeds buiten en ik maak er liever grapjes over”, aldus de zanger. Hoewel het voor sommigen misschien raar lijkt dat hij lacht met deze serieuze zaak, onderstreept hij dat hij geen negativiteit meer wil. 

TAGS  I  André Hazes  I  Rachel Hazes  I  Roxeanne Hazes