Evi Hanssen deelt een aangrijpende foto met haar terminaal zieke mama Arlette Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Evi Hanssen deelt een aangrijpende foto met haar terminaal zieke mama Arlette

Evi Hanssen deelt een aangrijpende foto met haar terminaal zieke mama Arlette

Arlette, de mama van Evi Hanssen, is ongeneeslijk ziek. Ze heeft borstkanker met uitzaaiingen in de lever en botten. De klok tikt en daarom probeert Evi nog zoveel mogelijk tijd door te brengen met haar moeder.

Evi Hanssen gaat door een moeilijke periode. Haar moeder Arlette is terminaal ziek en daarom probeert de presentatrice om op een bewuste en mooie manier afscheid te nemen van haar. Zo maakten de twee onder andere een podcast, maar ook in talkshows praat Evi openhartig over haar zieke moeder en hoe ze omgaat met dat harde verdict.

In ‘De Tafel van Vier’ liet ze nog maar pas weten dat de laatste periode van haar leven is aangebroken. Zo is Arlette fysiek flink achteruit gegaan en slikt ze morfine. “Ze heeft geen pijn meer”, verduidelijkte Evi. “Ze verkeert nu in een constant pijnloos comfort. Ze bevindt zich op een soort roze wolk”, legde ze uit.

“Sinds maandag is ze in een roes zachtjes naar de hemel aan het gaan”, vertelde Evi toen ook nog. Intussen probeert ze nog dagelijks langs te gaan bij haar moeder. Op haar Instagramverhaal deelt ze nu ook nog een prachtige foto van hun tweetjes waarop ze de hand van haar mama stevig vasthoudt. “Herinneringen blijven maken”, schrijft Evi erbij.

Evi Hanssen deelt een aangrijpende foto met haar terminaal zieke mama Arlette
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws