'De Mol' start zonder tiende kandidaat: "Dit is misschien wel zijn of haar rol" TV en Radio
TV en Radio

'De Mol' start zonder tiende kandidaat: "Dit is misschien wel zijn of haar rol"

'De Mol' start zonder tiende kandidaat: "Dit is misschien wel zijn of haar rol"

Gisteren werden de kandidaten voor het gloednieuwe seizoen van ‘De Mol’ bekendgemaakt in ‘Café De Mol’ op Play4. Maar verrassend was dat we maar 9 gezichten te zien kregen. Het tiende blijft - ook in de trailer - nog één groot mysterie.

In aflevering één, op zondag 19 maart, wordt ook de tiende kandidaat én wellicht ook zijn of haar rol in het spel bekendgemaakt. “Dit hebben we echt nog nooit gedaan”, horen we presentator Gilles De Coster geheimzinnig zeggen. Maar wat zou het deze keer kunnen zijn? Op Instagram zien we de kijkers met de wildste theorieën afkomen.

“Ik gok op een tweeling”, “Ik denk ook een eeneiige tweeling, zoals in Twin Peaks (de serie waarnaar de trailer met de Red Room verwijst, red.)”, “Een bekende Vlaming kan ook”, “Een persoon die een connectie heeft met alle kandidaten”, “Twee mollen?”, “Ik denk misschien een schaduwmol” of “Iemand die de mol moet saboteren”, voorspellen de fans. Maar de theorie waarin voorlopig de meeste mensen lijken te geloven, is dat er een oude bekende terugkeert.

“Ik denk een voormalige mol”, “Misschien een ex-mol” en “Volgens mij doet een eerdere mol mee als kandidaat”, lezen we talloze keren in de reacties. Iemand waarvan we op voorhand al zouden weten dat hij of zij zeker níet de mol is. “Kijk er nu al naar uit. Maar wie zou de 10e kandidaat zijn? Nee ik ben het niet”, lacht ex-mol Elisabet Haesevoets op Instagram. Haar kunnen we dus al zeker uitsluiten. Maar zou een van deze theorieën kunnen kloppen? Eén ding is zeker: “Daar is de spanning al!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws