-->

"Ik krijg het er warm van": Celine Van Ouytsel maakt volgers gek met bikinifoto

Maandag 13 Maart 2023 - 19:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Celine Van Ouytsel kan niet wachten tot dat het terug warmer wordt en daarom blikt ze nog even terug op de vorige zomer. Op Instagram poseert ze voor de camera in bikini en dat valt duidelijk in de smaak bij haar fans.

Celine Van Ouytsel werd gekroond tot Miss België in 2020. Sindsdien is de blondine erg populair en schittert ze ook regelmatig op tv. Zo is ze momenteel te zien in het showbizzprogramma ‘Play Café’. Daarnaast heeft ze ook heel wat fans op sociale media. De ex-Miss België heeft maar liefst 180.000 volgers op Instagram.

Al haar volgers trakteert ze nu op een uitdagend plaatje. Zo draagt Celine alleen een kleine bikini en een wit overhemdje. De blondine kan duidelijk niet wachten tot dat het beter weer wordt. “Can we skip to the good part?”, schrijft ze onder de post. “Geef ons zomer” en “Het is goed geweest”, voegt ze er nog aan toe.

“Echt zeg, ben al zes maanden aan het aftellen naar de lente”, “Iedereen is aan het wachten” en “Precies mijn gedachten”, reageren enkele volgers al snel. Ook staan er in de comments heel wat complimentjes te lezen. “Wat knap”, “Babe”, “Prachtige foto van een stralende vrouw”, “Wat een beauty”, “Zo mooi” en “Je ziet er geweldig uit”, klinkt het onder meer. 

TAGS  I  Celine Van Ouytsel