Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' verklapt nu al meer: "Ik heb hem toch moeten kwetsen" TV en Radio
TV en Radio

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' verklapt nu al meer: "Ik heb hem toch moeten kwetsen"

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' verklapt nu al meer: "Ik heb hem toch moeten kwetsen"

Cathy heeft voorlopig nog vier mannen rondlopen op haar boerderij. Björn, Kenny, Kristof en Dries proberen het hart van de boerin te veroveren. Maar eerder liet ze ook al twee mannen gaan: Rafael en Jonas. En één van hen heeft wel heel diep gezeten na zijn vertrek.

Björn, Kenny, Kristof en Dries mochten hun verblijf op de kinderboerderij van Cathy vorige week verlengen. Dat de boerin een niet zo lichte voorkeur heeft voor Björn en Kenny, daar maakt ze geen geheim van. “Dat geef ik gerust toe, ja”, bekent de boerin in TV-Familie. “Ik wist dan ook al vrij snel dat ik hen wilde meenemen naar de boerderij. Doordat ik m’n buikgevoel gevolgd heb, liggen zij nu voor op de andere twee”, aldus Cathy.

Maar ook Kristof en Dries wilde ze een eerlijke kans geven. “Daarom koos ik ervoor om hen allebei mee te nemen op de 24 uur-date. Ik wilde hen beter leren kennen”, legt Cathy uit. Maar gisterenavond had ze al snel had ze door dat er bij Dries ook niet meer inzat dan vriendschap. Die zal ze dus binnenkort moeten kwetsen, net zoals Rafael en Jonas. “Bij hen wist ik dat het niets kon worden”, klinkt het. En dat kwam bij die laatste wel erg hard binnen.

“Rafael wenste me sportief het beste toe in de liefde. En in eerste instantie verliep het ook goed met Jonas toen ik hem naar huis stuurde, maar nadien heeft hij het heel moeilijk gehad”, vertelt de boerin openhartig. “Toen brak m’n hart in duizend stukken. Want ja, je wilt niemand kwetsen. Ik schrok toen ik hoorde dat hij er al zo diep in zat. Hij voelde écht die klik”, gaat ze verder. “Ik heb hem bij ons afscheid een dikke knuffel gegeven. Ik gun Jonas een zalig madammeke”, aldus Cathy.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws