-->

André Hazes kwetst zijn moeder Rachel opnieuw: "Ze kan nu wel janken"

André Hazes kwetst zijn moeder Rachel opnieuw:
Maandag 13 Maart 2023 - 22:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

André Hazes en zijn mama Rachel waren dit weekend allebei aanwezig op ‘Holland Zingt Hazes’. In het openbaar lijkt het terug goed te gaan tussen hen, maar Rachel zou opnieuw veel verdriet hebben. Yvonne Coldeweijer legt uit wat er volgens haar aan de hand is.

In Amsterdam vond dit weekend ‘Holland Zingt Hazes’ plaats en daar maakte André Hazes zijn langverwachte comeback. Ook Rachel, de moeder van de zanger, was natuurlijk aanwezig op het evenement. Op het podium lijkt de band tussen de twee hersteld te zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer klopt dat toch niet helemaal.

André bevestigde na het optreden namelijk dat hij opnieuw samen is met Monique Westenberg. Zo deelde hij een emotioneel bericht op Instagram waarin hij zijn liefde voor haar opnieuw verklaart. Helaas kan Rachel het niet goed vinden met haar. Zo heeft André’s moeder al enkele keren fel uitgehaald naar Monique.

Volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer zal hun relatie dus opnieuw voor wrevel zorgen binnen de familie Hazes. “Heeft kroketta dit eigenlijk al geliked?”, vraagt de roddeltante zich af op haar Instagramverhaal. “Die liket en comment altijd alles bij André, maar kan nu wel janken denk ik hahaha”, aldus Coldeweijer.