Donderdag 18 April 2019 - 12:00   I   Foto: Vijf  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Zeer zware ruzie tussen Annelien Coorevits en deelnemers van Temptation Island

Zeer zware ruzie tussen Annelien Coorevits en deelnemers van Temptation Island

Het zit er bovenarms op tussen presentatrice Annelien Coorevits en de kandidaten van 'Temptation Island'. Annelien had in een interview met Story namelijk uitgehaald naar hen.

"Ik kan soms moeilijk tot de vrouwen doordringen. Ze zijn niet altijd eerlijk. Ik heb het gevoel dat bepaalde koppels zich niet hebben ingeschreven om hun relatie te testen, maar om bekend te worden”, zei Annelien.

Demi, één van de deelneemsters bij de koppels, is hard voor Annelien. "Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk 10 minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show. En nee, het is geen ‘relatietest’”, zegt ze op Instagram.

Roger

Ook Roger is niet te spreken over de kritiek van Coorevits. “Dit seizoen zou juist gecomplimenteerd moeten worden. Het feit dat er tot nu toe niets gebeurt, wil juist zeggen dat de motivatie heel hoog lag bij ons ‘saaie koppels’”, zegt hij. “Zo zie je maar… Beter wees je daar de slet of een mannelijke hoer en scheld je elkaar uit omdat je iets ziet van elkaar wat je niet leuk vindt, dan dat je probeert te werken aan jezelf of aan je probleem. Ik zelf snap het probleem niet!”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Temptation Island  I  showbizz  I  wtf  I  Annelien Coorevits