-->

"Verbluffend": Anouk Matton laat wel erg diep in haar boezem kijken

Dinsdag 14 Maart 2023 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Onlangs werd Anouk Matton nog ontmaskerd in ‘The Masked Singer’, maar de dj vertoeft nu alweer in Dubai. Daar geniet ze van het mooie weer en ze deelt nu ook twee kiekjes waarop ze een heel klein topje draagt.

Voor haar deelname aan ‘The Masked Singer’ kenden veel mensen Anouk Matton beter als de vrouw van Dimitri Vegas. Zelf is ze ook een populaire dj en daarvoor reist ze de geregeld wereld rond. Vorige week vloog ze nog naar Dubai en daar deelt ze nu enkele kiekjes van op haar Instagrampagina.

Zo poseert ze voor de camera in een doorschijnend broekje en een klein groen topje. Haar goedgevulde boezem trekt meteen alle aandacht en zo doet ze alle mannenharten ook sneller slaan. “De wereld is jouw oester”, schrijft Anouk bij de foto’s. Al snel wordt Anouk overstelpt met reacties van haar volgers. 

Zij laten namelijk meteen weten dat ze er heel goed uitziet”, “Wat een topvrouw, zo knap”, “Groen is jouw kleur”, “Babe”, “Jij bent mega mooi”, “Pretty”, “Zo mooi”, “Beauty”, “Mooiste”, “Knappe dame”, “Stunning”, “Prachtig en “So hot”, klinkt het onder meer in de commentaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anouk Matton Thivaios - MATTN (@mattnworld)

TAGS  I  Anouk Matton