Gert Verhulst zwijgt niet langer en uit scherpe kritiek op 'The Masked Singer' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst zwijgt niet langer en uit scherpe kritiek op 'The Masked Singer'

Gert Verhulst zwijgt niet langer en uit scherpe kritiek op 'The Masked Singer'

Gert Verhulst en zijn zoon Viktor werden er bij het prille begin van dit ‘The Masked Singer’-seizoen wel eens van verdacht in het Leeuwpak te zitten. Van die piste zijn de meesten intussen afgestapt. Zeker nu de ‘De Tafel van Vier’-host zich in zijn talkshow wel erg kritisch opstelde tegenover het programma.

Donderdagavond was Anouk Matton, die twee weken geleden ontmaskerd werd als Vlinder in ‘The Masked Singer’, langs in ‘De Tafel van Vier’. Om haar nieuwe single voor te stellen en te praten over haar deelname. Die voor haar helaas van korte duur was. “Niemand ziet al die voorbereidingen, de workshops die we ervoor doen… En als je dan maar twee nummers mag brengen, is dat wel echt een teleurstelling”, geeft de dj en zangeres toe.

Bovendien verklapt Anouk dat niet zijzelf maar iemand anders in het Vlinderpak kroop voor haar introductiefilmpjes. "Dat is iemand anders, ja", bekent ze. Daaruit konden we dus weinig afleiden. "Eigenlijk zijn het dan de tips die echt tellen", benadrukt de ‘The Masked Singer’-deelneemster.

“Die tips zijn waardeloos, hè, Anouk, laat ons eerlijk zijn", rolt Gert Verhulst eens duidelijk met zijn ogen. "Vind je dat?", vraagt Anouk zich af. "Tuurlijk. Als je achteraf die tips en verklaringen hoort, denk je: ja, hallo…”, bijt de presentator van zich af. Gert is er in ieder geval nooit wijze door geworden. Bovendien is dit kritiek die we dit jaar ook steeds vaker onder de kijkers horen.

Populair

Laatste nieuws