Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' deelt heuglijk liefdesnieuws: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' deelt heuglijk liefdesnieuws: "Proficiat!"

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' deelt heuglijk liefdesnieuws: "Proficiat!"

Laura Lieckens vond na ‘Blind Getrouwd’ al snel de liefde bij haar huidige vriend Yorben De Backer. Vorig jaar mochten ze hun eerste kindje in de armen sluiten en nu hebben de tortelduifjes weer prachtig nieuws te melden.

Laura Lieckens is bekend geworden door ‘Blind Getrouwd’. Ze nam in 2020 deel aan het VTM-programma en ze stapte toen in het huwelijksbootje met Sonny. Al snel werd duidelijk dat het niet ging werken tussen de twee, maar Laura onthulde niet veel later dat ze een nieuwe relatie had.

Sindsdien is Laura ook de plusmama van Enthe, het dochtertje van Yorben. Daarnaast mocht het koppel in augustus vorig jaar hun eerste kindje, een zoontje genaamd Eben, verwelkomen. Op Instagram verklapt Laura nu dat haar vriend haar ten huwelijk heeft gevraagd. “Technisch gezien is het van de moetes, maar het is ook echt uit liefde”, schrijft ze op haar Instagrampagina.

“Hij schonk me de twee kostbaarste bezittingen in mijn leven en hij weet ook de bitch in mij te appreciëren. Dan kan je alleen maar ‘ja’ zeggen”, aldus Laura. In de comments reageren haar volgers dolenthousiast. Ook verschillende ‘Blind Getrouwd’-gezichten moeten wat kwijt. “Dikke proficiat! Ik kijk al uit naar de trouw”, reageert Jonah Hulselmans. “Gefeliciteerd! Zo blij voor jou”, zegt Florence Vandoorne dan weer. “Gefeliciteerd lieverds, zalig”, schrijft Nuria Gilizintinova .

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws