Mogen we hoofdverdachte schrappen? "Ik ben niet Minotaurus in 'Masked Singer'" TV en Radio
TV en Radio

Mogen we hoofdverdachte schrappen? "Ik ben niet Minotaurus in 'Masked Singer'"

Mogen we hoofdverdachte schrappen? "Ik ben niet Minotaurus in 'Masked Singer'"

Vrijdagavond smelten de kandidaten uit de twee groepen Masked Singers eindelijk samen. Mummie, Raaf, Foxy Lady, Tovenaar, Hippo, Champignon en Minotaurus haalden The Big Bang. Maar wie is die mysterieuze Minotaurus nu? Eén iemand kunnen we al uitsluiten, als we hem mogen geloven natuurlijk.

Waar Alex Agnew wekenlang verdachte nummer één was, zijn steeds meer en meer kijkers er nu van overtuigd dat Jan Van Looveren in het Minotauruspak zit. Iets wat het VRT-gezicht zelf met klem ontkent. “Het zou kunnen, maar het is voor alle mensen die mij verdenken spijtig genoeg niet waar”, biecht de acteur en presentator op bij Qmusic.

“Ik kan echt met 100% zekerheid zeggen dat ze volledig fout zitten. Ik ben het niet”, gaat Jan verder. “Ik heb ook geen tijd voor om aan zo’n programma mee deel te nemen. Niet dat ik het wil afkraken, maar ik ben volop bezig met andere dingen”, legt het tv-gezicht uit. “Het rare is dat zelfs mijn kinderen mij verdenken. Dan zeg ik dat ze wel heel teleurgesteld zullen zijn als Minotaurus ontmaskerd wordt, maar goed”, lacht hij.

“Maar dat mensen überhaupt denken dat ik zo goed kan zingen, vind ik al fijn”, besluit de presentator. Mogen we ervan uitgaan dat Jan de waarheid spreekt? Of kan hij steengoed liegen? Eén ding is zeker: als het klopt wat hij zegt, is dit ongetwijfeld een donderslag bij heldere hemel voor de overtuigde ‘Masked Singer’-fans.

Populair

Laatste nieuws