-->

Celien Hermans deelt droevig nieuws over haar kinderwens: "Geen evident verhaal"

Celien Hermans deelt droevig nieuws over haar kinderwens:
Donderdag 16 Maart 2023 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Celien Hermans zou binnen vijf jaar graag een kindje krijgen, maar dat blijkt toch niet zo gemakkelijk te zijn voor haar. In een nieuw interview vertelt de zangeres daar openhartig meer over.

Celien Hermans is zopas dertig jaar oud geworden en dat betekent dat ze ook begint na te denken over gezinsuitbreiding. Zo zou ze graag een kindje krijgen samen met haar partner Kris. “Ik zou het liefst voor m’n 35ste mama worden”, geeft ze toe aan Dag Allemaal. Toch zal de zangeres heel voorzichtig moeten zijn.

“Met m’n diabetes is dat geen evident verhaal”, biecht ze op. Celien is namelijk al 22 jaar diabetespatiënt. “Bij mij moet een zwangerschap heel secuur geregeld en opgevolgd worden”, legt ze uit. Bijvoorbeeld om zwanger te worden, moeten haar suikerwaarden heel stabiel zijn. “Anders is de kans op afwijkingen en problemen bij het kind erg groot”, klinkt het.

Ook moet ze oppassen voor te hoge suikerwaarden. “Als m’n suiker te hoog staat, heb ik 90 procent kans op een miskraam”, aldus Celien. Daarom is het belangrijk dat ze haar waarden nauwlettend in het oog houdt, maar dat is niet altijd even gemakkelijk. “Op vakantie weet je niet altijd wat er precies in het eten zit”, zegt ze.

TAGS  I  Celien Hermans