Spannende tijden voor Lize Feryn: "Dit heb ik nog nooit van mijn leven gedaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Spannende tijden voor Lize Feryn: "Dit heb ik nog nooit van mijn leven gedaan"

Spannende tijden voor Lize Feryn: "Dit heb ik nog nooit van mijn leven gedaan"

Lize Feryn duikt het theater in. Samen met ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken heeft ze de hoofdrol beet in ‘The Broken Circle Breakdown’, het toneelstuk dat in 2012 verfilmd werd en dit jaar opnieuw in de theaterzalen te zien is. De actrice staat alvast te popelen om straks op de planken te staan, maar de zenuwen beginnen stilaan in haar lijf te sluipen.

Vanaf 6 april is ‘The Broken Circle Breakdown’ te zien in het Fakkeltheater in Antwerpen. “Het belooft een prachtige voorstelling met zeer aangrijpende muziek te worden”, zei Lize Feryn eerder al in Het Laatste Nieuws. Gisteren maakten de actrice en tegenspeler Roel Vanderstukken alle kijkers van ‘Play Café’ warm om naar het stuk te komen kijken.

“Het is een rauw verhaal, maar tegelijk ook heel poëtisch en licht. En je moet ook veel lachen. Het is echt op een heel mooie manier geschreven, vind ik”, denkt Lize erover. “En de herkenbaarheid bij de personages zal ook vrij groot zijn, denk ik. Zowel de hoogtes als de laagtes”, vult Roel zijn collega aan. Bovendien mag Lize haar stembanden gaan insmeren, want ze mag ook een pakje gaan zingen.

“Dit is absoluut de eerste keer dat ik als mezelf en niet in een Robotpak (ze verwijst naar ‘The Masked Singer’, red.) op een podium zing”, vertelt ze vol spanning. “Dus dat is megaspannend, maar wel heel leuk. De muzikanten zijn ook fantastisch. Dat is alleen maar een cadeau, hé”, klinkt het bij de actrice. “Het is echt een mooi toneelstuk en ik hoop dat wij dat heel goed zullen doen. We gaan keihard ons best doen”, aldus Lize.

Populair

Laatste nieuws