Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels verklappen meer over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels verklappen meer over gezinsuitbreiding

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels verklappen meer over gezinsuitbreiding

’Thuis’-acteurs Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels zijn intussen al bijna drie jaar samen. Denken de tortelduifjes ook al aan een kindje? Dat onthult de actrice nu zelf in een nieuw interview.

Velen zullen Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels beter kennen als Viv en Lowie uit de Eén-soap ‘Thuis’. De collega’s vormen in het echte leven al sinds 2020 een koppel. Recent werd Lynn dertig en ze begint ook te merken dat steeds meer van haar vriendinnen aan kinderen beginnen. Aan Dag Allemaal onthult ze of ze zelf de baby fever voelt.

Zo steekt ze het niet onder stoelen of banken dat ze het al geregeld over een kindje heeft gehad met haar vriend. “Mathias en ik babbelen daar soms oppervlakkig over”, geeft Lynn toe. “Zou ons kind bruin haar hebben?”, vragen ze zich bijvoorbeeld af. “Maar we maken geen concrete plannen”, onderstreept de actrice.

“Ik ben dertig, dus ik heb nog alle tijd”, bedenkt ze zich. “Momenteel ben ik met mijn carrière bezig, waardoor ik geen tijd heb voor kinderen”, legt ze uit. Bovendien weet ze eigenlijk niet of kinderen wel ooit in haar leven gaan passen. "Komt het niet, dan is dat geen taboe”, aldus Lynn.

Populair

Laatste nieuws