Actrice Lynn Van den Broeck (Viv) openhartig over exit bij 'Thuis' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Actrice Lynn Van den Broeck (Viv) openhartig over exit bij 'Thuis'

Actrice Lynn Van den Broeck (Viv) openhartig over exit bij 'Thuis'

Zo’n vier jaar geleden maakte Lynn Van den Broeck haar debuut in de Eén-soap ‘Thuis’. Acteren is en blijft een onzeker bestaan en daarom beseft de actrice maar al te goed dat ze plots uit de serie geschreven kan worden.

Lynn Van den Broeck vertolkt al zo’n vier jaar de rol van Viv in ‘Thuis’. Aan Dag Allemaal vertelt ze dat haar personage in het begin veel kritiek kreeg en dat vond ze heel heftig. “Waar hebben ze die uit gehaald?”, “Ongemanierd stuk” en “Ik vind het een bazig wicht”, kreeg ze onder meer te horen. “Ik werd direct van mijn roze wolk gehaald. Dat was vernietigend en persoonlijk. Ik heb toen keihard geweend en was daar kapot van”, geeft ze toe.

Intussen kan ze die reacties wel beter plaatsen. “Maar in het begin denk je: ‘Shit, ze gaan me uit de serie schrijven’”, aldus Lynn. Nu is ze ook niet meer bang voor een mogelijke exit uit de soap. “Ik kan nu beter relativeren dat het op een bepaald punt gedaan kan zijn”, zegt de actrice. “Er zijn al veel populaire personages uit geschreven”, bedenkt ze zich.

Daarom is ze ook blij dat ze nog ander werk heeft naast ‘Thuis’. “Ik speel in theaterproducties, baat een B&B uit en ben bezig met sociale media”, klinkt het. Toch beseft Lynn dat ze bij de soap in een goeie omgeving zit. “Mocht dat wegvallen en ik krijg het deksel op de neus, zou me dat ergens raken, maar niet meer zoals vroeger”, biecht ze op. “Toen had ik het gevoel dat ik mezelf tekort had gedaan, nu denk ik: ‘Ze zoeken een ander profiel. Het is niet mijn schuld’”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws