-->

André Hazes zwijgt niet meer en is eerlijk over zijn alcohol- en drugsverslaving

André Hazes zwijgt niet meer en is eerlijk over zijn alcohol- en drugsverslaving
Dinsdag 14 Maart 2023 - 22:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

André Hazes maakte afgelopen weekend zijn langverwachte comeback op ‘Holland Zingt Hazes’. De Nederlandse zanger kampte een hele tijd met persoonlijke problemen, maar nu heeft hij fantastisch nieuws te melden.

André Hazes stond vrijdag en zaterdag voor het eerst op het podium sinds september 2021. Toen onthulde de zanger namelijk dat hij kampte met een burn-out. Later kwam ook het nieuws naar buiten dat hij een alcohol- en drugsverslaving had. Recent vertelde hij daar zelf meer over in zijn Videoland-documentaire.

De artiest gaf in die docureeks toe dat hij door een helse periode is gegaan, maar dat het nu wel terug beter met hem gaat. Zo heeft hij hard gewerkt aan zichzelf en daarvoor wordt hij nu opnieuw beloond. Op zijn Instagramverhaal laat hij zien dat hij een bijzonder munt in ontvangst mocht nemen.

Zo viert hij dat hij al achttien maanden sober door het leven gaat. “Het leek me zo tof om te kunnen zeggen: ‘Ik ben al anderhalf jaar clean en nuchter’”, schrijft André bij het plaatje. “Ik had nooit gedacht dat ik zo’n mijlpaal zou kunnen halen. En dan ineens is het zover”, klinkt het trots.

TAGS  I  André Hazes