-->

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel maakt het bloedheet in kleine bikini: "Sexy!"

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel maakt het bloedheet in kleine bikini:
Vrijdag 17 Maart 2023 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Celine Van Ouytsel doet haar volgers alweer in zwijm vallen. De knappe blondine laat zich van haar beste kant zien in bikini en daar hebben haar fans meteen wat over te zeggen.

In 2020 werd Celine Van Ouytsel verkozen tot Miss België. Sinds ze de missverkiezing won, schittert ze regelmatig op tv. Zo is ze nu te zien in het Play4-programma ‘Play Café’. Ook op sociale media doet de blondine het erg goed. Op haar Instagrampagina deelt ze geregeld knappe kiekjes van zichzelf.

Deze keer post de ex-Miss België een pikant plaatje waarop ze voor het zwembad poseert in een kleine bikini. “Let’s get out of here”, schrijft ze erbij. Celine laat wel heel veel bloot zien en zo doet ze de harten van haar volgers sneller slaan. Zij moeten al snel wat kwijt over dit uitdagende kiekje.

Zo vinden ze dat Celine er weer geweldig uitziet. “Wat een schoonheid”, “Bom”, “Wat doe je ons aan, Celine”, “Mooie vrouw”, “Zo knap”, “De mooiste”, “Wow, beauty”, “Prachtig”, “Babe”, “Je ziet er zo sexy en mooi uit in je bikini” en “Zalig”, reageren zij onder meer in de comments.

TAGS  I  Celine Van Ouytsel