"Oooh, proficiat!": Ann Van den Broeck ontroert met prachtig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Oooh, proficiat!": Ann Van den Broeck ontroert met prachtig nieuws

"Oooh, proficiat!": Ann Van den Broeck ontroert met prachtig nieuws

Ann Van den Broeck heeft een moeilijke periode achter de rug. De musical is nog steeds aan het herstellen van borstkanker en moet de komende zeven jaar hormoontherapie ondergaan. Maar afgelopen weekend kon ze even al haar zorgen vergeten. Want er viel heel wat te vieren.

Het was feest ten huize Ann Van den Broeck zondag. De verjaardag van haar petekind Pepper werd er uitgebreid gevierd. Drie kaarsjes al toch de kleine meid uitblazen. “Feest! Pepper is jarig!”, schift de musical actrice op Instagram bij een reeks grappige foto’s. “Wat een fijn, lief, grappig meisje ben jij geworden. Jij geeft me zoveel inspiratie voor de verhalen en liedjes van ‘Annie Pannie’”, rondt ze haar bericht af.

‘Annie Pannie’ is Anns allereerste kinderboek, dat op 28 maart in de winkelrekken legt. Het wordt een mooie combinatie van verhalen en muziek voor kleuters. De inspiratie voor haar boek haalde Ann bij haar nichtjes, Pepper en Billie. “Tijdens de eerste lockdown werd ik meter van Pepper. Ik mocht haar niet bezoeken, ik kon haar alleen zien via FaceTime”, vertelde de actrice eerder al in ‘Play Café’. “Dus ik schreef een liedje, zodat ze mijn stem zou kennen.” Dat is uiteindelijk een heel boek geworden.

“Hiep hiep hoera”, “Oooh, dikke proficiat, Pepper”, “Gefeliciteerd” en “Wens haar een fijne verjaardag toe”, luiden de felicitaties in de reacties. “Benieuwd naar het boek” en “Ik koop het vast en zeker voor mijn kleinkinderen”, willen enkele volgers nog kwijt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws