-->

Kat Kerkhofs betovert al haar volgers met wondermooie beelden van Ciro Romeo

Kat Kerkhofs betovert al haar volgers met wondermooie beelden van Ciro Romeo
Vrijdag 17 Maart 2023 - 09:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Vorig jaar mochten Kat Kerkhofs en haar man Dries Mertens hun eerste kindje in de armen sluiten. De fiere mama deelt nu een knap kiekje van de kleine spruit op haar Instagramverhaal.

Kat Kerkhofs vormt al sinds 2004 een koppel met Rode Duivel Dries Mertens. In 2015 gaven ze elkaar het ja-woord en vorig jaar bezegelden ze hun liefde nog met een kindje. Zo kwam hun zoontje Ciro Romeo op 26 maart ter wereld. Doordat hij in Italië geboren werd, heeft hij naast de Belgische ook de Italiaanse nationaliteit.

Intussen woont het gezinnetje niet meer in het Italiaanse Napoli, maar wel in de Turkse grootstad Istanbul. Dries speelt tegenwoordig namelijk bij de voetbalploeg Galatasaray. Volgend weekend hebben ze ook wat te vieren, want Ciro Romeo zal die zondag één jaar oud worden.

Op sociale media delen de trotse ouders geregeld lieve beelden van hun zoontje en mama Kat doet dat nu opnieuw. Zo laat ze zien dat ze samen met Ciro Romeo aan het shoppen is. Tussen het winkelen door poseert de kleine jongen even voor de camera. “Hartenbreker”, schrijft Kat erbij.

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Dries Mertens