Sven Ornelis onthult heuglijk nieuws: “Blij dat ik het eindelijk mag vertellen” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven Ornelis onthult heuglijk nieuws: “Blij dat ik het eindelijk mag vertellen”

Sven Ornelis onthult heuglijk nieuws: “Blij dat ik het eindelijk mag vertellen”

Sven Ornelis gooit het over een andere boeg. De radiopresentator stelt op zijn Instagrampagina een nieuw project voor en zijn volgers reageren alvast superenthousiast.

Sven Ornelis vertelde eerder al dat hij een boek over wandelen ging uitbrengen, maar nu maakt hij nog groter nieuws bekend. “Ik ben blij dat ik het eindelijk mag vertellen. Vandaag lanceer ik een nieuwe uitgeverij in Vlaanderen: Silenro Publishers”, klinkt het enthousiast. Hij verklapt ook meteen wat meer over het eerste boek dat er binnenkort aankomt: ‘Waarom Wandelen’.

“Ik ga daarin uitvoerig uitleggen hoe ik door te wandelen veertig kilo vermagerd ben, maar ook veel gezonder en gelukkiger ben geworden. Ik deel al mijn tips, routes en valkuilen”, aldus Sven. Daarnaast zal hij nog een kookboek en een gids voor Barcelona uitbrengen. “Ook boeiende boeken van andere bevlogen auteurs zullen binnenkort verschijnen bij Silenro Publishers”, schrijft hij.

De volgers van Sven zijn alvast heel benieuwd naar dit nieuwe hoofdstuk. “Superdikke proficiat, topper”, “Wauw, knap project. Veel succes”, “Leuk nieuws”, “Gefeliciteerd”, “Knap Sven, dat je je schouders zet onder het uitgeven van boeken die je kan voelen en ruiken” en “Ik kijk uit naar je langverwachte wandelboek”, reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws