-->

André Hazes dan toch niet samen met Monique? Zanger verklapt verrassende details

André Hazes dan toch niet samen met Monique? Zanger verklapt verrassende details
Woensdag 15 Maart 2023 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Afgelopen weekend verklaarde André Hazes zijn liefde voor Monique Westenberg nog publiekelijk op Instagram, maar hebben de twee ook echt opnieuw een relatie? Op die vraag geeft de zanger nu een duidelijk antwoord.

Vrijdag- en zaterdagavond stond André Hazes op de planken bij 'Holland Zingt Hazes’. De Nederlander maakte zijn grote comeback als zanger en dat vond hij ook de perfecte gelegenheid om Monique Westenberg in de bloemetjes te zetten. “Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden”, schreef hij op zijn Instagrampagina. 

“Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapje tegen een vader opkeek die is wij hij nu is”, aldus André. “En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof. Mijn hart ligt voor altijd bij jou en ik zal nog langer van je houden”, klonk het. Velen dachten dat de zanger met dit bericht bevestigde dat hij opnieuw samen is met Monique, maar dat is dus helemaal niet waar.

“Ja kijk, dat wordt er heel erg van gemaakt”, vertelt André nu bij Radio 538. Hij bevestigt dus niet dat hij opnieuw een relatie heeft met haar. “Het klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt. De manier waarop we het doen, werkt gewoon heel goed”, legt hij uit. Wat hij dan weer wel verklapt, is dat hij nog seks heeft met Monique. “De benefits zijn er wel, ja tuurlijk”, besluit de zanger.

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg